Prowadzony w
cyklach:
2023Z, 2023L, 2024Z
Kod Erasmus: 04.0
Kod ISCED: 0410
Punkty ECTS:
7,5
Język:
angielski
Organizowany przez:
Wydział Zarządzania
An Introduction to Food Systems: Scientific, Technical and Socioeconomic Principles to Facilitate the Creation of Food Value Networks 2600-MFS11-SPOC
Jeszcze nie wprowadzono opisu dla tego przedmiotu...
Tryb prowadzenia
zdalnie
Koordynatorzy przedmiotu
Rodzaj przedmiotu
obowiązkowe
Efekty kształcenia
K_W01 K_W02 K_W01, K_W07 K_W05 K_W06 K_U01, K_U03 K_U02 K_U04 K_U06 K_U07 K_K01 K_K02 K_K03 K_K04
Kryteria oceniania
10 min. pitch (40% of final grade) and 8-page portfolio review (60% of final grade)
80% - 100% very good
70% - 79% good +
60% - 69% good
55% - 59% satisfactory +
50% - 54% satisfactory
< 50% fail
Praktyki zawodowe
n/a
Literatura
Main materials, including presentations and papers will be delivered to students through the consortional platform
Więcej informacji
Dodatkowe informacje (np. o kalendarzu rejestracji, prowadzących zajęcia, lokalizacji i terminach zajęć) mogą być dostępne w serwisie USOSweb: